U wordt ontvangen met een glas bubbels, waarna de romige tuinkruidensoep met een vleugje pernod wordt geserveerd.

Aansluitend serveren wij het koude buffet
– Rivierkreeftenstaartjes met een zachte cocktail saus en bosui
– Vers gemarineerde zalm met mosterd dille saus
– Salade niçoise, heerlijke tonijn met diverse rauwkost soorten
– Gerookte forel moes in wekpotjes geserveerd
– Carpaccio , classico met grana padano
– Vitello tonato, een kalf en tonijn combinatie
– Gevogelte salade met bleekselderij, rozijnen, appel en kerrie mayonaise
– Boerenpaté met rode uiencompote

Vervolgens kunt u genieten van heerlijke warme gerechten:
– Botervisfilet met bieslooksaus
– Varkensrib vers van het mes met paddestoelensaus
– Kalkoen curry
– Daggroenten, rijst en aardappelkroketjes

Het geheel wordt afgesloten met een variabel dessertbuffet

Prijs per persoon 32,50 inclusief koffie/thee en jus d’orange