Licht gebonden paprikasoep
***
Salade van rivierkreeftjes en kruidenmayonaise
Zalmsalade met rode ui, appel en palmharten
Gerookte forelmousse op knapperige brood croûtons
Gevulde eitjes met krabsalade en olijf
Rundvleessalade verrijkt met verse boontjes
Gegrilde rosbief met pesto en grana padano
Gebraden kalfsribeye met een pomodori tapenade
Seranoham met blokjes honingmeloen
***
Boeuf Stroganoff
Gesneden beenham vers van het mes met mosterd-dillesaus
Kabeljauwfilet met romige saus van garnaaltjes
Rundvleesspiesjes op oosterse wijze met hoisin-shiitakesaus
Courgette en aubergineschotel gegratineerd uit de oven
Aardappelgratin en penne rigate
***
Bord met de heerlijkste desserts uit onze patisserie;
mousse, bavarois, taart, profiteroles, ijs en fruit

€ 40,00 per persoon