Hemelse mosterdsoep
***
Forelmousse met waterkers
Mechelse roulade
Palmharten met hesp
Salade van konijnenrugfilets met witbier
Venkelslaatje met Antwerps rookvlees
Tomaten met grijze garnaalkes
Vlaamse aardappelsalade (hardgekookte eieren, augurken, ui en champignons)
Toast kannibaal (croûton met mayonaise, filet americain, sjalot, augurk en kappertjes)
***
Belgische ‘karbonade’ (gegaard in ui, mosterd, donker bier, honing en rode wijnazijn)
Biefstukjes Bachten de Kuppe (saus van vlierbloesem azijn, room, sjalot, champignons, tomaten en peterselie)
Braadkip filet Rubens (kipfilet in een saus van bruine fond, cognac, witte wijn, room en aspergepunten)
Gepocheerde snoekbaarsfilet met prei en spek
Belgische frieten
Witlof naar Vlaamse trant (gegratineerd met hardgekookt ei en geclarifeerde boter)*
Brusselse spruitjes of doperwtjes en raapjes met basilicum
*****
Aardbeienroom met verse aardbeien
Appelen uit de oven
Belgische wafels met banketbakkersroom
Crème brûlée
Flensjes met kriekensaus en rode kersen

Prijs € 32,50 per persoon.